Vi söker ytterligare en gynekolog och en legitimerad sköterska/barnmorska

Vi söker en legitimerad sjuksköterska alternativt legitimerad barnmorska

På Gynekolog & FertilitetsCenter/Göteborgs IVF klinik, i Göteborg, bedriver vi vård inom gynekologi och reproduktionsmedicin. Vi startade vår verksamhet i nya lokaler för snart två år sedan och bedriver en kontinuerlig utökning av vår verksamhet. Vi har den senaste tekniken och utrustningen. Du kommer ingå i ett team med stor kunskap och starkt engagemang för patienterna och för verksamheten. Vi ser gärna att alla anställda bidrar med idéer för utveckling av verksamheten.

Vi erbjuder förutom specialistkunskap inom gynekologi, även spetskompetens inom fertilitetsutredningar, assisterad befruktning såsom IVF, andrologi (utredning och behandling av manlig barnlöshet) samt spermiedonation.

Nu finns det ett roligt, meningsfullt jobb med varierande arbetsuppgifter, mycket ansvar samt potential till utveckling. Kan detta vara ett jobb för dig?

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska eller barnmorska hos oss kommer du ha ett varierande och spännande arbete på mottagningen med verksamhet både inom gynekologi inkluderande fertilitetsutredningar samt inom reproduktionsmedicin med assisterad befruktning. Arbetet innefattar mottagningsarbete, inbokning av patienter, provtagning, assistering vid operativa ingrepp (t. ex ägguttag, PESA/TESA), arbete med donation, postoperativ information, information till patienter, telefonrådgivning och journalföring. Du kommer även kunna medverka i utvecklingsarbeten och forskning.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är leg. barnmorska eller leg. sjuksköterska. Det är en stor fördel om du tidigare har erfarenhet av gynekologisk vård och­/eller assisterad befruktning samt IVF, men det är inget krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga samt kunna uttrycka dig på god svenska, och gärna engelska, i tal och skrift. Du behöver vara noggrann och kvalitetsmedveten, serviceinriktad, engagerad, ha god datorvana samt ett gott humör.
I arbetet eftersträvar du att alltid uppnå bästa möjliga patientbemötande, tillgänglighet, patientsäkerhet och vårdkvalitet både i den dagliga verksamheten och på sikt. Att du är självständig i ditt arbete och trygg i din roll samtidigt som du uppskattar teamarbete tillsammans med flera professioner är bra kvaliteter. Att du har driv och vilja att utvecklas är också viktigt i en pågående utökning av vår verksamhet.

Anställningens omfattning

Tillträde: Efter överenskommelse.
Varaktighet: 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tjänstgöringsgrad: 80 % till 100 %.
Lön: Individuell lönesättning.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Johanna Schmidt på johanna.schmidt@gfcs.se. Skicka din ansökan bestående av ett personligt brev samt din meritförteckning snarast möjligt (senast 2020-08-05) till johanna.schmidt@gfcs.se, märk din ansökan med ”Sjuksköterska/Barnmorska”. Observera att intervjuer kommer att ske fortlöpande, även under ansökningstiden och att tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdag.